la campanya

Gallardo assegura que els suports al projecte liberal “han anat en augment”

El candidat insisteix que creuen que el canvi “arribarà” i confia que el capitalitzi la formació

Gallardo assegura que els suports al projecte liberal “han anat en augment”

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Jordi Gallardo va triar ahir l’Estadi Comunal d’Andorra la Vella per llençar les últimes propostes de campanya: les referents a la política esportiva, íntimament lligades també al turisme. Acompanyat de Ferran Costa i dels esportistes i també candidats Cristian España i Stefi Troguet, l’aspirant a cap de Govern també va fer balanç d’una campanya en què creu que han aconseguit sumar més suports al projecte. “El que hem copsat aquests 15 dies és que els suports cap al projecte han anat en augment, que la gent ha entès perfectament el nostre programa, el nostre posicionament, un discurs coherent i una proposta de canvi moderat que es vol centrar en el que no funciona”, va asseverar el candidat. En aquest sentit, Gallardo va assegurar que creuen que el gir després de vuit anys de Govern de DA “arribarà” i que confien que “pugui estar capitalitzat per Liberals”.

Sobre la política esportiva, el polític de la capital va afirmar que proposen seguir donant suport a esdeveniments esportius però que destinaran més esforços a aquells organitzats per entitats del país. “No pot ser que de vegades hi hagi proves esportives que s’organitzen al país per entitats de fora que rebin fins i tot més suport que les que organitzen entitats d’aquí, que ho fan molt bé cada cop que fan una prova amb molts menys recursos i el resultat acaba sent igual o millor que quan ho organitzen des de fora”, va exposar. També proposen ampliar el programa esquí-estudi, però perquè se’n beneficiïn joves que practiquen d’altres disciplines, i que el centre de tecnificació d’Ordino inclogui més oferta amb serveis de medicina esportiva, nutrició o fisioteràpia. I, parlant des de l’Estadi Comunal, no podia obviar les inversions que creu que necessita el complex: “Una acció decidida sobre la pista d’atletisme i fer inversió també en el pavelló.”

Els candidats esportistes també van dir-hi la seva. Troguet va manifestar que els Liberals volen “fomentar la participació de les dones en l’àmbit esportiu, no només a nivell competitiu, també a les entitats esportives” i va posar l’exemple de les juntes directives. España, al seu torn, va apuntar que s’hi dedicaran recursos perquè Andorra atregui estades esportives de clubs esportius forans.

tracking