la campanya

Naudi considera que les propostes de CC són de sentit comú i no d'un color polític

Es mostra content que no hi hagi hagut draps bruts a la campanya i espera bona participació

Naudi considera que les propostes de CC són de sentit comú i no d'un color polític

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El número u de la llista de Ciutadans Compromesos (CC), Carles Naudi, va expressar que les propostes que ha dut a terme la formació en aquesta campanya electoral “no són propostes d’un sol color polític o una sola ideologia, sinó propostes de millora, assolibles i de sentit comú”. Naudi va explicar que considera que els ciutadans de la parròquia han pogut entendre el missatge llençat des de CC durant aquestes setmanes. “Vam demanar que els ciutadans comparessin els dos programes i ens vam emportar una sorpresa agradable”, va manifestar Naudi, que va explicar que els “adversaris no porten propostes concretes sinó quatre punts que van acordar entre dos partits antagònics”.

Naudi va manifestar que des de CC han tractat d’explicar les propostes des d’un punt de vista diferent “no des de la dinàmica d’un partit nacional, sinó des del treball en equip, amb gent de la parròquia, gent de tot tipus. El número u de Ciutadans Compromesos va destacar valors de la formació com el treball en equip, la perseverança o la tenacitat. “Hem sabut transmetre aquests valors i això és molt important”, va reiterar Naudi.

Sobre la campanya electoral, que va finalitzar a les 12 de la mitjanit d’ahir, va destacar la seva netedat. “Estem contents que no hi hagi hagut draps bruts en cap sentit, com alguns auguraven”, va considerar , i va desitjar que durant la jornada electoral de demà hi hagi molt bona participació.

El líder de CC també va manifestar que des de la formació esperen que totes aquelles persones que “ens han rebut, hem escoltat o ens han despenjat el telèfon ens recolzin”. “Durant la campanya electoral hem intentat explicar les nostres propostes i fer arribar el nostre missatge”, va reiterar Carles Naudi, que va explicar que des de la formació tenen bones sensacions de cara als comicis, tot i que “som un partit petit i no tenim recursos per a enquestes”.

tracking