Dos anys condicionals per a la dona que va abusar del seu nebot

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El Tribunal de Corts va condemnar a dos anys de presó condicional una dona acusada d’haver abusat sexualment del seu nebot. El tribunal li imputa el delicte menor continuat d’abusos sexuals sobre un menor de 14 anys, ja que la víctima comptava amb sis anys durant els fets, i produïts per persona que exerceix de fet l’autoritat familiar sobre la víctima. La sentència també preveu la pena complementaria de la prohibició d’entrar en contacte amb el menor en un termini de quatre anys i el pagament de 1.000 euros a la víctima en concepte de responsabilitat civil.

Etiquetes:

Els fets es van produir durant les nits en les quals el menor es quedava a dormir a casa dels seus oncles. Segons el relat que va defensar la Fiscalia durant el judici a Corts, els tocaments per part de la dona es produïen quan dutxava el seu nebot i a la nit, quan dormia amb ell al mateix llit. El menor va explicar que la seva tieta es posava despullada al llit i aprofitava que ell dormia per fer-li tocaments. La condemnada va negar les acusacions i va assegurar que mai va tocar els genitals del nen, ni a la banyera ni al llit.

Durant el judici a Corts el fiscal havia demanat per a la processada quatre anys de presó, part condicional, mentre que l’acusació particular va afegir una demanda de 10.000 euros en concepte de responsabilitat civil. D’altra banda, la defensa va demanar l’absolució de l’acusada en considerar que existien algunes contradiccions en els relats que va fer el nen davant de cadascuna de les psicòlogues. El lletrat va demanar que, en cas de no absoldre l’acusada, la compensació econòmica se suavitzés, tal com ha estat finalment.

tracking