Política

Justo Ruiz és el favorit per ser secretari d'estat d'esports

Justo Ruiz és el favorit per ser secretari d'estat d'esports

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavier Espot ha ofert a l’actual conseller general i seleccionador sub-21, Justo Ruiz, ser el nou secretari d’estat d’Esports, un càrrec que en l’anterior legislatura ocupava Jordi Beal. Ruiz encara no ha donat la resposta definitiva i ha demanat uns dies per pensar-s’ho, però ara mateix és el gran favorit per ocupar el càrrec. Cal recordar que de moment el ministeri no està ocupat oficialment, ja que l’escollida, Sílvia Riva, per raons professionals encara no ha pogut jurar o prometre el càrrec, motiu pel qual la cartera la té en funcions Xavier Espot.

Ruiz va ser conseller general en el darrer mandat i que té una llarga trajectòria i experiència en el món de l’esport, ja que a més de ser tècnic de la sub-21, ha estat exfutbolista i un dels jugadors que més vegades ha vestit la samarreta de la selecció. Malgrat que va néixer a Vitòria, va obtenir la nacionalitat andorrana i el 1996 va començar a defensar els seus colors. Es va retirar el 2008 a l'FC Ràngers.

L’entrada de Ruiz a l’executiu l’obligaria a deixar la cadira al Consell General, que ell mateix va agafar quan Espot, va jurar el càrrec. Seguint la llista nacional de Demòcrates, la persona que l’ocuparà serà David Montané, ja que les dues persones que el precedien també són secretaris d’estat.

tracking