Política

Josep Pintat no tanca la porta als pactes per a les comunals

El líder de terceravia afirma que la decisió és dels comitès parroquials

Josep Pintat no tanca la porta als pactes per a les comunals

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El president del grup parlamentari de terceravia i líder del partit, Josep Pintat, no tanca la porta a l’opció d’aproximar-se a altres formacions polítiques de cara a les eleccions comunals, que se celebraran al desembre. Pintat expressa que la decisió de pactar o no pactar amb altres forces la tenen els comitès parroquials de terceravia. “Són eleccions comunals i cada comitè parroquial tindrà la darrera paraula”, considera Pintat. “A partir d’aquí, tampoc nego cap aproximació a ningú, estem en la nostra situació i punt”, va admetre el líder de terceravia, amb la qual cosa deixa la porta sense tancar a possibles pactes. No obstant, el polític lauredià va voler deixar clar que des de terceravia, de moment, “encara no s’ha parlat amb ningú”.

El treball que està duent a terme el partit de Josep Pintat per crear llistes a totes les parròquies de cara a les eleccions comunals “va avançant bastant”, segons el mateix president del grup parlamentari de terceravia. Aquesta era la intenció del partit i aquest continua sent l’objectiu, motiu pel qual el partit ja està posant els ciments per aconseguir-ho. “El que estem fent actualment és intentar crear tots els comitès de terceravia a les diferents parròquies que podem”, va explicar Pintat, que manifesta que, a partir d’aquí, el que es procedirà és a treballar en les diferents comissions per crear projectes programàtics de cara als comicis del desembre. Així, segons el polític de terceravia, aquest mes de juliol està servint a la formació per a fer ronda de trobades amb tots els comitès que ja s’han creat. “A finals de juliol tindrem una trobada de terceravia per acabar de fer el punt”, va explicar Pintat. Sobre continuar treballant en el següent pas i avançar en la decisió de formar llistes, el líder de terceravia s’emplaça a treballar a partir del setembre i destaca la participació i predisposició dels membres del partit per formalitzar un projecte al més ampli possible. “La gent està il·lusionada, aportant idees i propostes”, va admetre.

Llista a totes les parròquies

La intenció de terceravia és poder presentar llistes a totes les parròquies, tal com Pintat ha manifestat en diverses ocasions. “Totes no ho sé, però almenys ho intentarem”, va admetre el líder de la formació. La incògnita de si terceravia serà o no present a les set parròquies, amb Sant Julià de Lòria com a territori natural de la formació, és sobre la taula i s’esvairà a la tornada de l’estiu.

tracking