societat

Trenta ponències a Prada per debatre sobre l'economia circular

La Diada Andorrana se celebrarà per segona vegada en diumenge per disponibilitat

Trenta ponències a Prada per debatre sobre l'economia circularSAC

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La 32a Diada Andorrana a la 51a Universitat Catalana d’Estiu torna a Prada de Conflent demà amb un total de 30 ponències, 23 de les quals seran presencials i 7 de no presencials que tractaran sobre l’economia circular. L’edició d’aquest any tindrà lloc en diumenge per problemes de disponibilitat i logística dels espais. “La UCE es realitza des del dissabte 17 a la tarda fins al dissabte següent al migdia, i no podíem disposar d’un dissabte sencer”, va explicar Àngels Mach, presidenta de Societat Andorrana de Ciències. El 2013 ja es va celebrar en diumenge, ja que la SAC va rebre el premi Canigó pels seus 30 anys de trajectòria.

El mètode per controlar el temps de cada ponència serà un rellotge de sorra que podran observar el ponent i el públic, tal com es va fer a les anteriors jornades. Enguany, “les ponències tindran una durada màxima de 15 minuts estrictes, igualment però, 12 es destinaran a la ponència, i 3 a preguntes o comentaris del públic assistent”, va matisar Mach. La presidenta del SAC també va afegir que “tot i semblar un programa atapeït, hi ha temps per a tot”. El dinar tindrà lloc a la cantina del liceu on “tots plegats omplirem la panxa i intercanviarem impressions entre els ponents i el públic assistent, així com en els típics cafès sota el tendal”, va afegir Mach.

Entre les ponències més destacades es troba la del ministre de Presidència, Jordi Gallardo, i la dels activistes de Fridays For Future Mateu Bracque i Nerea Mourelo, que la realitzaran de forma telemàtica des d’Irlanda.

tracking