Reportatge

Vint flams per guanyar per 10è cop el concurs de Santa Coloma

Àngel Cuaresma ha tornat a ser el campió del concurs de menjar flams que s’organitza per la festa major de Santa Coloma. N’ha menjat 20.

Vint flams per guanyar per 10è cop el concurs de Santa ColomaÒscar Serrano

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El futbol té a Leo Messi, el bàsquet a Lebron James, la Fórmula 1 a Lewis Hamilton i els concursos de menjar flams, a Àngel Cuaresma. El crac dels flams ha tornat a emportar-se la victòria de la categoria sénior a casa després de dur-se a la boca un total de vint, dos més que el segon classificat.

No té cap secret ni segueix cap entrenament, assegura Cuaresma. “No faig res per entrenar, simplement hi participo des de que tenia 12 anys i aquest és el desé cop que surto gu-anyador”, diu

La lluita pel campionat de flams ha estat igualada fins a l’últim moment, el guanyador s’ha decidit per només dos flams d’avantatge. No obstant, aquest no ha estat el millor any de Cuaresma que s’ha quedat lluny de la seva millor marca personal, que va aconseguir al 2018 amb 26. La causa d’aquesta davallada de rendiment ha estat, segons Cuaresma, que no es trobava bé.

No és professional, tot i que li agradaria, no obstant, el campió de menjar flams ha participat en altres concursos similars: “Vaig guanyar un concurs on vaig menjar 60 nuggets de pollastre, quatre hamburgueses, dos litres i mig de refresc i un gelat”.

De cara a l’any vinent, els altres participants podran tenir més opcions i és que Cuaresma ha declarat que aquest era el seu últim concurs, es retira dels flams, penja els envasos.

El concurs ha estat tot un èxit segons els organitzadors i ha reunit 33 participants de totes les edats separats en tres categories. Fins als 8 anys, el guanyador ha estat David Raya, que ha mantingut un ritme massa alt per la resta i ha arribat als 10 flams. En la intermitja, dels 8 als 16 anys, el guanyador ha set Odell Espasa, amb 11.

Vint flams per guanyar per 10è cop el concurs de Santa Coloma

tracking