Justícia

El Govern recorre contra l'anul·lació del concurs de les bicis elèctriques

La Batllia manté que l’empresa incompleix el plec de bases en subcontractar serveis principals

El Govern recorre contra l'anul·lació del concurs de les bicis elèctriques

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El Govern recorrerà al Tribunal Superior de Justícia contra la sentència de la Batllia que anul·la el resultat del concurs que va atorgar l’explotació de Cicland a Montre, SL, ja que considera que “l’adjudicació està feta conforme a dret i que en tot moment s’han seguit els procediments habituals de contractació pública”. En aquest sentit, l’executiu remarca que la Batllia només ha acceptat un dels punts d’impugnació d’Etna Serveis, l’empresa que ha presentat el recurs en perdre l’adjudicació pública.

Concretament, la sentència assenyala que malgrat que el plec de bases de concurs guanyat per Montre, SL, especificava que només serveis accessoris podien ser subcontractats, l’empresa concessionària de Cicland depèn d’altres subministradors a l’hora de gestionar punts clau del servei de bicicletes elèctriques, com ho és el manteniment i la reparació dels vehicles o el subministrament i manteniment del sistema informàtic de gestió.

Malgrat la situació, el Govern i Montre, SL, asseguren que el servei tindrà continuïtat i garanteixen a tots als abonats que, tot i el procés judicial, en cap moment es quedaran desatesos. De fet, la sentència de la Batllia permet a l’executiu i a l’empresa actualment guanyadora del concurs seguir prestant el servei amb total normalitat.

Cicland disposa de 50 bicicletes en 14 estacions: 5 a Andorra la Vella, 4 a Escaldes-Engordany i una a la resta de parròquies.

tracking