detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’avinguda Meritxell tornarà als seus inicis amb una exposició interactiva impulsada pel comú d’Andorra la Vella. Així ho va anunciar ahir Conxita Marsol, cònsol de la parròquia, durant la trobada amb els participants en el projecte Memòries de construcció de l’avinguda Meritxell.

Gràcies a una seixantena d’entrevistes a comerciants i veïns d’aquest carrer, a més a més de la recollida de material gràfic i documentació, serà possible reviure en una exposició l’evolució de l’avinguda entre el 1933 i el 1977. “Hi podrem passejar. Hem contractat una empresa especialitzada en exposicions interactives i s’hi barrejaran tota mena de formats”, va explicar Marsol.

Amb tot, per veure la mostra caldrà esperar fins a la Fira d’Andorra la Vella d’enguany, que tindrà lloc entre el 25 i 27 d’octubre. Un cop acabat l’esdeveniment, es traslladarà a un espai reservat a la part alta de l’avinguda Meritxell per instal·lar-se finalment a la part baixa del comú perquè tothom la pugui visitar. “Volem que tot­hom se la senti seva: no només ha d’ajudar a fer memòria, sinó també a pensar cap a on anem tenint el passat de referència”, va puntualitzar Marsol.

Malgrat que ja s’ha recollit una quantitat important de material, l’exposició està oberta a noves aportacions. “És un projecte iniciat per l’executiu anterior, però nosaltres en aquests quatre anys li hem donat forma i ens hem deixat il·lusionar”, va dir Marsol.

El comerç mira enrere

tracking