Obres

Els 160 pisos de The White Angel podrien estar acabats el 2022

Els 160 pisos de The White Angel podrien estar acabats el 2022WHITE ANGEL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els pisos premium del grup immobiliari eivissenc The White Angel podrien estar acabats a mitjan 2022, segons apunten els promotors. Entre 4.000 i 6.000 euros per metre quadrat és el cost que es preveu que tinguin les noves vivendes, situades davant de l’Estació Nacional d’Auto­busos.

Jan Aramburu, un dels representants del grup, explica que els habitatges s’aixecaran en una estructura de tres blocs i al mateix temps. En total seran 160 els pisos que hi haurà a la venda amb preus variables que oscil·laran entre els 500.000 euros i un milió els àtics.

La nova construcció, que comptarà amb un espai de més de 10.000 metres quadrats, no només constarà d’habitatges, sinó que també està previst que els baixos de l’edifici siguin locals comercials. “De fet, ja hi tenim compradors interessats tot i que encara és massa aviat per poder explicar quins són.”

Jacuzzi, gimnàs, zones infantils o tecnologia intel·ligent seran algunes de les comoditats que els compradors hi podran trobar. De totes maneres, The White Angel apunta que malgrat que semblin habitatges de luxe, com és el cas d’Eivissa, aquests poden estar a l’abast de persones de la classe mitjana local. El cost de manteniment mensual amb tots els avantatges no superarà els 200 euros, tot i que variarà segons l’habitatge.

Segons l’empresa, aquests pisos no estan pensats com a segones residències, sinó que es pretén que siguin un espai familiar. D’aquesta manera, per poder veure els nous espais, a partir del mes d’octubre es podrà veure un pis pilot que mostrarà totes les comoditats que els pisos de l’empresa eivissenca podran tenir.

tracking