Feina

El Govern es compromet a resoldre les demandes laborals al Pas de la Casa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, va presidir ahir al matí una reunió amb els empresaris i veïns del Pas de la Casa, en què la principal proposta va ser donar una resposta a les demandes laborals de les empreses a través d’una col·laboració conjunta amb el servei d’Ocupació.

La trobada va servir com a proposta de realitzar dues xer­rades conjuntes per donar a conèixer l’oferta laboral que hi ha a la població de cara a la temporada d’hivern i els incentius que ofereix aquest servei.

El ministre va confirmar que les reclamacions dels comerciants van més enllà d’apropar treballadors “en temporades de molta necessitat”, ja que el que s’espera és “que la gent pensi en el Pas com un lloc per treballar-hi durant tot l’any”.

D’altra banda, el president de l’Associació de Veïns i Comerciants del Pas de la Casa, Òscar Ramon, va insistir que “el tema de l’autobús és prioritari” i que ha estat una qüestió “molt desagradable” durant les últimes setmanes.

També el president de la Iniciativa Publicitària del Pas de la Casa, Jean-Jacques Carrié, va demanar que el Govern juntament amb el comú treballin per agilitzar el procés de tràmits legals per a tots aquells treballadors temporers fronterers francesos que hi estiguin interessats, ja que va assegurar que s’està buscant “gent qualificada” i que la situació a hores d’ara és que falta personal francès per als hotels, els restaurants i també les botigues.

El Govern es compromet a resoldre les demandes laborals al Pas de la Casa

tracking