Arrestat per tractar d'entrar al pis de la difunta exparella forçant el pany

La dona l’havia denunciat per agressions i violència de gènere a Andorra i Espanya

Arrestat per tractar d'entrar al pis de la difunta exparella forçant el pany

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir dilluns 23 de setembre un individu per intentar entrar al domicili de l’exparella, recentment difunta, la qual l’havia denunciat diverses vegades per agressions i violència de gènere tant a Andorra com a Espanya. Concretament, l’home, de 79 anys i no resident, va intentar forçar la porta de la propietat de l’excompanya, de la qual estava separat i en procés de divorci, amb un tornavís.

Etiquetes:

Després de ser alertats pels veïns, agents del cos de policia es van dirigir a les 16.43 hores fins al domicili, ubicat a Escaldes-Engordany, on van esbrinar la titularitat de l’habitatge i la situació del detingut, que no tenia permís ni dret a accedir a la propietat de la difunta.

Arran de la situació, els agents va decidir fer un escorcoll al turisme amb el qual el detingut havia vingut des d’Espanya, on es van trobar diversos objectes que aquest s’havia emportat de l’interior del traster de la casa de la seva exparella, el qual va obrir amb una clau aconseguida de manera il·legítima.

Per aquesta raó, s’imputa al detingut delictes contra la inviolabilitat de domicili i contra el patrimoni.

Detinguda per maltractaments

També la setmana passada la policia va detenir a una dona de 46 anys, resident a Encamp, per ser la presumpta autora d’un delicte de maltractament en l’àmbit domèstic, injúries i resistència greu a funcionaris de policia en l’exercici de llurs funcions.

Els fets van tenir lloc dimarts 24 a les 23.45 hores, quan la policia es va dirigir al domicili de la parella alertada per una desavinença conjugal, durant la qual la interessada hauria maltractat la seva parella.

En intervenir els agents la dona va reaccionar de manera irada, ignorant les recomanacions dels membres del cos de policia i actuant de manera irada, proferint insults i presentant resistència.

tracking