transport

Gallardo diu que no es va avisar el Govern dels canvis al bus del Pas

Gallardo diu que no es va avisar el Govern dels canvis al bus del Pas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Cooperativa Interurbana Andorrana no va avisar el Govern abans d’implementar canvis en els horaris de la línia L4 entre Andorra la Vella i el Pas de la Casa. Segons el ministre de Presidència i Economia, Jordi Gallardo, les incidències que han experimentat els usuaris d’aquesta línia els darrers diumenges es deuen a una modificació en les freqüències implementada sense consultar el Govern. “El model de gestió ha canviat i hi ha coses que s’han d’acabar d’ajustar, ja que abans les empreses concessionàries podien fer aquests canvis directament”, va explicar, malgrat assegurar que en cap cas hi ha mala fe i destacant que es tracta de la primera reorganització d’aquest tipus que es porta a terme.

Respecte a la desinformació de la qual es queixen els usuaris del servei de bus, Gallardo va especificar que les companyies no imprimiran fulletons fins que les línies i les freqüències s’estabilitzin per evitar canvis constants. “Ens van demanar, amb molt bon criteri, esperar abans d’imprimir els fulletons, ja que sabíem que es quedarien obsolets ben aviat.”

Gallardo va visitar ahir una altra vegada el Pas de la Casa per comprovar el funcionament del servei de l’L4 que, tot just ahir, estrenava nous horaris en resposta a les queixes rebudes.

tracking