Detingut un jove de 18 anys per maltractar la mare

Els agents el van arrestar la tarda de dissabte a Escaldes-Engordany perquè el detingut hauria maltractat la mare al domicili de La Massana

La policia deté un home per pegar i empentar la seva àviaARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir un jove de 18 anys per pressumptes maltractaments a la seva mare. Els agents el van arrestar la tarda de dissabte a Escaldes-Engordany perquè el detingut hauria maltractat la mare al domicili de La Massana. Un home va atropellar ahir una dona en un pas de vianants del Pas de la Casa, deixant-la ferida greument amb fractura a la pelvis i necessitant un trasllat fins a un hospital de l'estat francès. La policia va detenir l'home, de 65 anys, per causar lesions per imprudència a la jove, de 19 anys, mentre conduïa una autocaravana marca LMC amb matrícula francesa. Divendres al migdia un home es va escapar de la policia a Sant Julià de Lòria perquè el volien detenir en un control de carretera per haver efectuat múltiples infraccions amb la motocicleta. Més tard l'home, resident de 40 anys, es va presentar voluntàriament al Despatx Central de Policia.

Seguint amb els delictes contra la seguretat del trànsit, els agents van detenir ahir al vespre un home resident de 52 anys per donar una taxa de 2,03 grams d'alcohol per litre de sang en un control rutinari. La matinada de dissabte un home resident de 27 anys va ser detingut en una parada rutinària per donar positiu al control d'alcoholèmia, portant una taxa d'1,65 grams per litre de sang. Dimarts passat la policia va detenir quatre persones que viatjaven en un turisme a Canillo per consum i possessió de cocaïna. En fer-li les proves d'alcoholèmia, la conductora de 32 anys va donar un resultat de 0,81 grams d'alcohol per litre de sang i va refusar sotmetre's a la prova de tòxics. La nit de dijous un jove resident de 21 anys va ser detingut en un control rutinari a Andorra la Vella per portar 0,2 grams de cocaïna i 7,7 d'haxix.

tracking