Habitatge

El PS pregunta sobre els partícips del fons publicoprivat d'habitatge

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El Partit Socialdemòcrata ha entrat dues preguntes urgents al Consell General que avui haurà de respondre l’executiu en la sessió prevista. En totes dues la formació mostra la preocupació per la creació d’un fons publicoprivat d’habitatge, una de les propostes del Govern per fer front a la problemàtica de l’habitatge.

En aquesta línia, la consellera general del grup Rosa Gili formula una pregunta al Govern per tal que exposi com i qui formarà part, com a privat, del fons publicoprivat d’habitatge. El president del grup socialdemòcrata, Pere López, pregunta a l’executiu quina forma jurídica adoptarà el fons de nova creació i quines modificacions legislatives comportarà.

El preu del lloguer

En el punt de mira de la problemàtica de l’habitatge a Andorra es troben els preus del lloguer, que són excessivament alts. López denuncia que el Govern “no ha fet res en matèria d’habitatge”.

El president del grup del PS recorda en el mateix comunicat que el seu grup va fer una proposta per tal de modificar la Llei del fons de reserva de jubilació, per poder invertir un 10% dels seus actius al mercat immobiliari, i que aquesta va ser rebutjada.

En la mateixa línia, la consellera general Rosa Gili remarca que “la ciutadania té dret a saber quines mesures té sobre la taula el Govern per solucionar el problema dels preus insostenibles del lloguer d’habitatge”.

tracking