Un motorista s'entrega a la policia després de fugir d'un control a Sant Julià de Lòria

Un motorista s'entrega a la policia després de fugir d'un control a Sant Julià de LòriaArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir divendres un motorista per efectuar múltiples infraccions al Codi de Circulació i fugir. L’home, resident de 34 anys, va fer cas omís al control de carretera i es va donar a la fuga, tot sent perseguit pels agents sense èxit. Tot i això, posteriorment l’autor dels fets es va presentar voluntàriament al despatx central de la policia, on va ser arrestat. Aquest és un dels casos més destacats del balanç de detencions de la setmana passada, en què es va detenir vint persones.

Etiquetes:

Els agents també van arrestar un home, no resident de 34 anys, per presentar al servei d’Immigració un certificat de vida laboral de la seguretat social del seu país d’origen inautèntic, motiu pel qual va ser citat i es va procedir a la seva detenció. Pel que fa les detencions per delictes contra la seguretat en el trànsit, els agents van detenir sis persones per conduir sota els efectes de l’alcohol. El més rellevant és un home, resident de 52 anys, que va donar una taxa positiva de 2,03 grams per litre en sang.

A Canillo, els agents van detenir una dona i tres homes, residents, en un control rutinari a un turisme per consum i possessió de cocaïna. A més, la dona, conductora del turisme, va donar 0,81 g/l en alcohol i va refusar fer la prova de tòxics.

tracking