La policia deté una dona acusada de robar en set pisos

Resident a França, va reunir un botí de 70.000 euros i és a la presó des de dimecres passat

La policia deté una dona acusada de robar en set pisosARXIU

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El servei de policia va detenir dimarts passat una dona, no resident de 46 anys, com a presumpta autora de diversos robatoris amb força a l’interior de domicilis. Així ho va informar ahir en un comunicat el cos d’agents, en el qual també van manifestar que la resident francesa aprofitava l’absència dels ocupants dels habitatges per entrar-hi i dur a terme l’acte delictiu.

Etiquetes:

Tal com van informar al Diari fonts policials, la detenció es va dur a terme després d’una llarga investigació i dimecres va passar a disposició judicial com a presumpta autora d’un fet delictiu contra el patrimoni, en què el batlle va decretar presó i va ingressar el mateix dia a la Comella. Es vincula la interessada amb set furts, els quals van tenir lloc a partir del mes de maig. El darrer va succeir dilluns passat en un pis a la parròquia de Canillo, on va apropiar-se d’un rellotge i de diners. El rellotge va ser recuperat després que els agents realitzessin un escorcoll al vehicle que conduïa.

En el comunicat el cos policial afirma que l’acusada actuava sola i que el seu modus operandi consistia a desplaçar-se fins al Principat; tot seguit buscava allotjament en un hotel, duia a terme els actes delictius durant el dia i marxava l’endemà amb els objectes i diners que obtenia. La quantia quantificada en els robatoris ascendeix a un total de 70.000 euros de botí, entre joieria, rellotges i diners.

La dona ja va ser arrestada pels agents del cos de policia l’any 2014 per dur a terme delictes de caràcter similar al Principat, fet que demostraria la reincidència de l’acusada i podria ser un agreujant en la pena.

tracking