política

DA no es defineix sobre el projecte del Prat Gran

La candidatura, amb moltes cares noves, vol tenir caràcter continuista

DA no es defineix sobre el projecte del Prat GranDA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La coalició d’UP, DA, Liberals i independents va presentar ahir la seva llista a la seu encampadana del partit parroquial. Durant la compareixença, la candidata a cònsol major Laura Mas no va voler explicar quina era la seva proposta per al Prat Gran. Sobre si era la mateixa que havia presentat l’actual cònsol major, Mas i el número dos, Jean Michel Rascagneres, es van limitar a dir “ho veurem l’u de desembre” sense aclarir quina política tindria la llista continuista amb el Prat Gran.

Pel que fa a la candidatura que encapçala, Laura Mas va afirmar que es tractava “d’un projecte continuista” malgrat que dels consellers de l’actual majoria només repetien dos candidats, inclosa ella mateixa. Mas va mostrar-se molt contenta de la coalició de sigles que havien aconseguit agrupar sota el paraigua En Comú per Encamp i que els membres de la llista eren “gent de molts àmbits” però que compartien idees i que per tant “havia sigut molt fàcil arribar a l’acord”. El candidat a cònsol menor serà l’encara president del consell d’administració la CASS, Jean Micheal Rascagneres.

Mas i Rascagneres no van voler parlar de projecte, tot i que van dir que les seves polítiques posarien èmfasi en la reactivació econòmica d’Encamp i del Pas de la Casa. En aquest sentit, Mas va recordar que hi havia un pla director que havia estat aprovat per tot el consell del comú i que tenien clars els objectius, i va reivindicar les polítiques que s’estaven aplicant, com l’autobús amb Acs dels Tèrmens o allotjament de temporers. Sobre el fet que hi hagués quatre llistes, Mas va dir que “no ho tindrem fàcil”.

tracking