política

Rios presenta un projecte per fer d'Encamp el cor d'Andorra

El candidat del PS diu que són una llista paritària i l’única força progressista

Rios presenta un projecte per fer d'Encamp el cor d'AndorraLorena Giménez

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

David Rios, cap de llista de PS+I, va presentar ahir un projecte per fer d’Encamp el cor d’Andorra i del Pas de la Casa el cim. “Ens hem plantejat l’objectiu que la població torni a ser el cor d’Andorra i que el Pas de la Casa torni a ser el seu cim, i a partir del dia 2 començarem a proposar accions per aconseguir aquesta fita”, va afirmar Rios. Així, el candidat va destacar que són una llista paritària i l’única força progressista “davant de forces conservadores, sobretot tenint en compte el panorama que tenim a la parròquia”.

Durant la presentació de la candidatura, Rios va posar de manifest que “és una llista amb més independents que militants socialdemòcrates, i això vol dir que el nostre projecte és transversal i atreu molta gent que es troba il·lusionada per tirar-lo endavant. I va matisar que “tenim tot de gent amb perfils molt diversos per tal de gestionar amb la millor eficàcia i planificació el comú d’Encamp”, i canviar la manera de fer política amb un model “molt més proper, transparent, de diàleg i que entre tots puguem tirar la parròquia endavant”. Rios també va assenyalar que fa molt de temps que treballen la candidatura, i per tant “el programa el tenim acabat des de fa molts dies, i ara el que estem fent és començar a perfilar el que serà el discurs de campanya.

Quant a la situació del Prat Gran, el candidat a cònsol major va afirmar que “ara per ara, a l’espera d’entrar al comú ens plantegem l’opció de desplaçar el parc una mica més avall d’on es troba ara”, i va afegir que “a partir del jurament dels consellers replantejarem la situació d’aquest”.

tracking