Política

El PS participa en un congrés del PSC i reivindica polítiques per al progrés econòmic

El PS participa en un congrés del PSC i reivindica polítiques per al progrés econòmic

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El Partit Socialdemòcrata, amb el president del Grup Parlamentari, Pere López, al capdavant, va visitar aquest cap de setmana el desè Congrés del PSC de les comarques de Lleida, Pirineu i Aran, on va reivindicar la necessitat de seguir treballant en polítiques que garanteixin el progrés econòmic del país.

Alhora, López també va avaluar la importància del paper de la socialdemocràcia a Europa davant l’augment de les forces de dretes: “Els partits tradicionals que en algun moment havien mirat cap a la socialdemocràcia ara miren permanentment a l’extrema dreta”, va dir.

Al congrés també hi van assistir la presidenta del PS, Susanna Vela, i el secretari d’organització, Pere Baró, que es van reunir amb diferents dirigents dels homòlegs espanyols i catalans com Ariadna Lastra, Miquel Iceta i, fins i tot, l’ambaixador, Àngel Ros.

D’altra banda, alguns membres dels socialdemòcrates van mantenir una trobada amb el síndic d’Aran, Paco Boya, i van acordar organitzar conjuntament una trobada amb l’Alt Urgell i Andorra per tractar qüestions pirinenques. “Més enllà de qüestions demogràfiques, són temes que tots dos territoris comparteixen. S’ha de decidir si es farà a Aran o a Andorra, però tractarem temes com la conservació del territori, la promoció del turisme o el patrimoni cultural”, va concloure López.

tracking