L'espectacle previst a l'estiu del Cirque du Soleil es posposa fins al 2021 pel coronavirus

L'espectacle previst a l'estiu del Cirque du Soleil es posposa fins al 2021 pel coronavirus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La companyia canadenca del Cirque du Soleil i Andorra Turisme han arribat a un acord per posposar l’espectacle que estava previst per a l’estiu i traslladar-lo al del 2021 en le mateixes condicions. La pandèmia mundial ocasionada pel coronavirus fa impossible poder complir el temps necessari per a la instal·lació i la preparació d’una infraestructura d’aquestes característiques. A més a més, des d’Andorra Turisme van afegir que “tampoc no es disposa de temps suficient per realitzar tots els ajustos escènics: vestuaris, enregistraments i adaptacions musicals, proves de llum i creació de decorats”. D’altra banda, la companyia canadenca va dir que no comptava amb els recursos necessaris per tal de poder realitzar un espectacle amb les garanties i la qualitat a què acostuma la seva marca.

A partir d’ara tant Andorra Turisme com el Cirque du Soleil volen “ focalitzar els esforços en l’edició de l’any que ve, tot aprofitant la feina realitzada fins ara, amb l’objectiu d’enllestir-la i avançar les dates de comunicació de l’espectacle a partir de la propera temporada d’hivern”.

D’aquesta manera, tant la companyia canadenca com l’executiu del Principat aposten per reconduir el present contracte de cara a les dues properes anualitats, i així que els estius dels anys 2021 i 2022 hi hagi sengles espectacles del Cirque du Soleil. Aquest canvi s’emmarca dins el canvi d’estratègia que està abordant Andorra Turisme, arran de l’aturada del sector a causa de la pandèmia mundial de la Covid-19.

tracking