Govern atorga 24 milions d'euros a 278 sol·licituds de crèdits tous

El ministre portaveu, Eric Jover, ha destacat que el Govern ha rebut un total de 1.363 demandes per acollir-se al programa d'ajuts

Atorgats 24 milions d'euros per a 278 sol·licituds de crèdits tousTwitter Govern

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha atorgat 24,1 milions d'euros a les 278 sol·licituds d'empreses i autònoms que han estat aprovades per acollir-se al programa de crèdits tous, segons ha destacat avui elministreportaveu, Eric Jover, durant la roda de premsa d'aquest vespre. L'executiu ha resolt 315 demandes, de les quals 37 han estat denegades, i ha destinat 23,5 milions d'euros a despeses de funcionament i 600.000 euros pel refinançament de préstecs. Jover ha destacat que el programa de crèdits tous ja ha rebut 1.363 sol·licituds, un 63% d'elles per part d'empreses i un 37% d'autònoms, fet que corrobora que el teixit empresarial que ho necessita "aposta per la línia d'ajuts" que el Govern ha posat a disposició durant la crisi sanitària. El ministre també ha detallat que cada dia entren menys sol·licituds i que la voluntat de l'executiu és fer les resolucions el més ràpid possible, en les qualshiestà treballant un equip de més de 20 persones, i ha tornat a agrair aAndorranBankingla decisió de no cobrar comissions pels descoberts als comptes bancaris d'aquelles empreses i autònoms que estan pendents de rebre un crèdit tou.

Carreteres tallades i ajuda permanent

Eric Jover ha informat que el servei de Mobilitat i els comuns ha començat a tallar carreteres per tal d'evitar que la gent es desplaci per anar a fer activitats de muntanya i no propagar la Covid-19, i que la informació sobre els trams que no estan operatius es pot trobar a la pàgina web de Mobilitat. Així mateix, elministreportaveu ha explicat que els telèfons d'atenció al públic com el 116 i el 188 s'han reforçat per atendre consultes i emergències durant la Setmana Santa, mentre que el 180 i 181mantindranl'atenció, igual que el número de WhatsApp destinat a les víctimes de violència de gènere, el 606 181.

tracking