Pandèmia mundial

El fons solidari de Govern supera els 1,6 milions d'euros

El fons solidari de Govern supera els 1,6 milions d'euros

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El fons solidari de Govern per fer front a la crisi derivada de la Covid-19 ja supera el 1,6 milions d’euros. Així ho va afirmar ahir el ministre portaveu, Eric Jover, que va indicar que la xifra també inclou els diners recaptats a través dels SMS enviats al 823 amb la paraula Ajuda i que ja supera els 23.000 missatges.

De les donacions més importants, destaca la del Club Internacional, que va donar fins a 80.000 euros. Segons van informar de l’entitat, el club va iniciar una campanya dirigida als seus membres per tal de donar suport al fons per lluitar contra la pandèmia que va durar un total de dues setmanes i que va finalitzar dimecres. Dels 80.000 euros recaptats per part del club i dels seus membres, un total de 6.140 euros ja van ser transferits el passat 30 de març, mentre que el restant, 73.860 euros, va ser transferit al compte solidari del Govern dijous passat.

Per la seva banda, les estacions d’esquí també van voler contribuir amb una donació al fons solidari de 50.000 euros amb l’objectiu de pal·liar la crisi generada per la Covid-19. “La voluntat de les estacions és la de donar suport a aquesta iniciativa solidària que té com a objectiu la compra de material sanitari, ajudar els col·lectius de població més vulnerable i fer front a les despeses derivades del voluntariat”, informava Ski Andorra a través d’un comunicat, tot afegint un missatge “d’optimisme i solidaritat”, i convidant a la participació de la població a través d’un SMS al telèfon 828 amb la paraula Ajuda.

També destaquen les donacions dels veïns de Ransol, de més de 5.000 euros, o la de l’Automòbil Club, que supera els 9.000 euros. Tot plegat, va indicar Jover, “ens ajudarà a afrontar amb més garanties la crisi”.

tracking