Pandèmia mundial

Govern atorga 23,5 milions d'euros amb el pla de crèdits tous

Govern atorga 23,5 milions d'euros amb el pla de crèdits tousSFG

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El ministre portaveu, Eric Jover, va confirmar que el Govern ja ha aprovat crèdits tous per a empreses i autònoms per un valor de 23,5 milions d’euros. En aquest sentit, també va explicar que el total de peticions que han arribat a l’executiu ascendeix a 1.363, d’aquestes ja se n’han estimat totalment o parcial 277, mentre que 37 han estat denegades. Pel que fa a la partida de crèdits que han de servir per finançar quotes de préstecs que ja estiguin contractats, Jover va dir que el volum concedit pujava a 610.000 euros.

Una de les mesures que va anunciar en la roda de premsa d’ahir el ministre portaveu va ser que, a petició de la ministra d’Educació, Esther Vilarrubla, s’ha creat una pàgina web en què s’aglutina tota la informació referent als calendaris escolars i els canvis que hi pugui haver, així com material i recursos tant per als alumnes com per a pares o docents. L’espai web serà accessible tant des de l’apartat dedicat a la Covid-19 de Govern o a la direcció www.infoeducacio.ad.

Finalment, i en relació amb els dubtes sobre la seguretat electrònica entorn de l’aplicació per fer reunions o videoconferències Zoom, el ministre Jover va llançar un missatge de tranquil·litat, i va dir que “si l’aplicació està correctament actualitzada, amb els darrers paquets de seguretat, no hi ha d’haver cap risc en la seva utilització”. A més a més, la policia va confirmar les paraules del ministre, i en un tuit van dir que “l’amfitrió ha de controlar l’entrada de participants i no s’ha d’utilitzar cap versió anterior a la 4.6.9”.

tracking