Mor la dona atropellada dijous a Escaldes

No va poder superar les ferides provocades per la furgoneta que la va envestir a la vorera

Mor la dona atropellada dijous a EscaldesFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La dona resident de 62 anys que va ser atropellada dijous a Escaldes no va poder superar les ferides provocades pel sinistre i va morir ahir a l’hospital de Sant Pau de Barcelona. La lesió principal que li va provocar l’envestida d’una furgoneta va ser un traumatisme cranioencefàlic greu, del qual no es va recuperar. El conductor de la furgoneta, un home també resident de 41 anys, va ser detingut per la policia com a presumpte autor d’un delicte de lesions per imprudència, segons informaven fonts properes a la policia.

L’accident es va produir dijous passat, quan pels vols de les tres de la tarda una furgoneta Renault Trafic, amb matrícula del Principat, va perdre el control i va sortir de la via per on transitava, per acabar atropellant la víctima, que caminava per la vorera del carrer Valira. Ja en un primer moment, des de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell es va observar que les lesions que havia patit la dona eren molt greus, i es va abordar el seu trasllat en helicòpter cap a l’hospital de Sant Pau de Barcelona. El cap de guàrdia de l’hospital de Meritxell també va informar que la resident havia estat intubada prèviament i que rebia el suport vital necessari per fer el trasllat i poder rebre, si era necessari, una intervenció des del servei de neurocirurgia de l’hospital català.

Aquest, però, no va ser l’únic accident que es va produir. I és que la matinada de dijous a divendres un vehicle de marca Audi i model TT es va accidentar a la CG-2 a l’altura de Canillo. Posteriorment es va incendiar a causa del sinistre. En el vehicle viatjaven dues persones: una dona resident de 20 anys i un home també resident de 34. Els bombers van haver d’intervenir per sufocar les flames a causa de l’impacte (els dos ocupants ja havien sortit del vehicle) i la jove va ser traslladada pel SUM a l’hospital, amb pronòstic reservat. Durant el dia d’ahir la jove va ser intervinguda. Una vegada practicada l’operació i estant completament fora de perill, va ser traslladada a planta, on s’està recuperant. En l’accident no hi va haver cap altre vehicle implicat.

Atenent el fet que s’haguessin produït dos accidents de circulació a les carreteres del Principat en poc més de 12 hores, el ministre portaveu, durant la roda de premsa, va recordar que “malgrat que les carreteres puguin estar més buides del normal, cal extremar la precaució”. A més a més, Jover es va mostrar molest, atès que constava que hi havia vehicles que estaven circulant a velocitats més altes del que ho farien normalment, i va dir que “aprofitar les carreteres, i el fet que es trobin buides, per tal de córrer més és una autèntica irresponsabilitat, que no només posa en perill qui condueix, sinó que qualsevol persona que pugui transitar per les carreteres”.

esllavissada a beixalís

Dijous al matí es va produir una esllavissada a la zona de Beixalís, a la parròquia d’Encamp. El despreniment de terra va provocar el trencament d’un cable d’alta tensió i també afectacions tant al repetidor de telefonia com al dipòsit d’aigua. Els fets, que es van produir pels volts de dos quarts de vuit del matí, van provocar alguns problemes amb la cobertura mòbil, concretament pel que fa a la transmissió de dades tant 3G com 4G.

Una dotació del COEX es va traslladar al lloc dels fets per tal d’avaluar els danys i procedir a la seva reparació. Així doncs, després de retirar el material caigut i practicar les consegüents reparacions, l’avaria va quedar resolta al cap d’una hora i tot va tornar a funcionar normalment.

Mor la dona atropellada dijous a Escaldes

tracking