Residus

Un petit incendi a la deixalleria de la Comella provoca afectacions lleus al servei

Foc a la deixalleria
Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Un petit incendi dijous al vespre a la deixalleria de la Comella va provocar afectacions lleus a la trituradora de residu assimilable a urbà (RAU) i al paper i cartó, que s’havia buidat trenta minuts abans de l’inici de les flames. Tanmateix, no hi va haver afectació sobre la resta de residus emmagatzemats en aquest equipament. Al lloc dels fets s’hi van desplaçar dues dotacions de bombers i dues patrulles del cos de policia. I en poques hores el foc va ser controlat i extingit sense causar cap afectació greu a la infraestructura.

Després de l’avaluació de danys, els tècnics de CTRASA van assegurar que no hi va haver cap implicació sobre el centre de valorització energètica ni tampoc es va veure afectat cap residu perillós. L’única activitat que es podria veure afectada és la trituració del residu voluminós, però ja s’han realitzat les gestions pertinents per obtenir una nova maquinària. Tanmateix, cal posar en relleu que l’incident no afecta el funcionament de la planta de valorització energètica ni el servei que ofereix CTRASA.

El ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat estudiarà l’origen del foc i si s’ha comès alguna irregularitat a l’hora de traslladar els residus fins al centre de transferència.

Un petit incendi a la deixalleria de la Comella provoca afectacions lleus al servei

tracking