Multen 20 persones per una festa en un garatge de Soldeu

Se’ls va aplicar la llei de seguretat ciutadana pel soroll causat de matinada

Multen 20 persones per una festa en un garatge de SoldeuFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va fer una intervenció durant la matinada de dijous a divendres a la localitat canillenca de Soldeu. El motiu va ser una festa que s'estava celebrant en un garatge i que va alertar els veïns de la zona. A altes hores de la matinada, el soroll de la música va fer que les persones que residien al poble alertessin les forces de l'ordre, que es van personar al lloc dels fets i van constatar que en un garatge hi havia una vintena de persones reunides, amb música i celebrant una festa.

Atès que la llei de mesures urgents, i els confinaments decretats pel Govern no comporten, ara per ara, cap tipus de sancions, els agents de la policia van aplicar la llei de seguretat ciutadana, a causa de l'alt volum del soroll que es produïa en el box. Així doncs, es va procedir a la identificació de tots i cada un dels presents, i segons la normativa, se'ls acabarà aplicant la sanció econòmica corresponent, en funció de la tipificació del delicte, rebran sancions entorn als 300 euros. Segons fonts policials, la majoria de les persones que es trobaven allí congregades eren residents temporers. La policia també va confirmar que els agents que s'havien desplaçat a Soldeu van romandre a la població fins que es va dissoldre la concentració i el lloc dels fets va quedar buit. Aquesta identificació va ser possible gràcies a la col·laboració ciutadana, que va alertar d'aquesta concentració de persones.

Una altra de les accions que va fer la policia a les parròquies altes va ser dissoldre una concentració de caravanes que s’havia produït. En aquesta, es va identificar temporers que s’havien quedat sense allotjament, i el ministre Jover va dir que s’havia procedit a facilitar-los-en un.

D’altra banda, fonts policials van confirmar al Diari que s'estan rebent molts més avisos per soroll o males praxis. Les mateixes fonts van informar que normalment, eren persones que complien amb les normatives dels confinaments i denunciaven aquells que no ho fan.

tracking