Pandèmia mundial

Es creen dues noves iniciatives per facilitar el comerç electrònic durant el coronavirus

Es creen dues noves iniciatives per facilitar el comerç electrònic durant el coronavirusF. GALINDO

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Dues noves iniciatives al voltant del comerç electrònic es van presentar ahir: Andozon i ADomicili. La primera és una empresa que neix gràcies a la iniciativa de quatre socis i que van començar a gestar pels volts de l’octubre del 2019, ja que “vam veure la necessitat que el mercat es reactivés en l’àmbit online” i una de les seves sòcies, Cristina Ramírez, va afirmar que “ja ho teníem plantejat abans que es donés la situació de la Covid-19”. Sobre el funcionament, Ramírez va explicar que seria una interface similar a la que avui en dia té Amazon i que seria “un centre comercial online”.

Pel que fa a l’aplicació ADomicili, el que pretén es poder recopilar tota la informació que hi ha entorn a les diferents propostes de comerç electrònic que es donen al Principat i que, segons fonts dels propis programadors, “és una aplicació que s’ha fet de manera altruista”.

Entrant en les compres a la xarxa, el ministre portaveu, Eric Jover, va explicar que el consell de ministres havia optat per aixecar la prohibició de fer promocions, ja que “molts comerços ens han fet saber que tenen grans acumulacions d’estocs i que seria bo poder-los treure”.

tracking