Construcció

Escaldes perd l'aparcament de Cal Prat per construir-hi nous habitatges de lloguer

Escaldes perd l'aparcament de Cal Prat per construir-hi nous habitatges de lloguerMartí Pons

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L’aparcament comunal Bordes de Cal Prat i el parc infantil situat al carrer de la Unió, a Escaldes-Engordany, van ser desmantellats al llarg de la jornada d’ahir, ja que el propietari, Joan Babot, vol edificar-hi habitatges de lloguer.

La consellera de Medi Ambient, Mobilitat i Urbanisme, Cèlia Vendrell, va explicar al Diari que la decisió de fer desaparèixer l’aparcament té a veure amb el fet que el propietari volia recuperar-lo. Tot i això, Vendrell va indicar que no suposarà una gran pèrdua econòmica per a les arques del comú. “Era un aparcament petit d’uns cinquanta metres i comptem amb un de més gran al costat”, va expressar la consellera. “Sabíem que aquest aparcament no el tindríem durant gaires anys, ni tampoc la zona infantil”.

Per la seva banda, Babot va informar que els tràmits per recuperar la parcel·la no s’havien fet anteriorment ni més tard, ja que el lloguer estava lligat amb la durada dels equips comunals. “Es lloga normalment per quatre anys i ara hem volgut construir habitatge de lloguer seguint la normativa estàndard en les dimensions”, va dir Babot.

Tot i això, va explicar que en aquests moments estan treballant amb els tràmits administratius que els han de permetre començar a edificar.

tracking