pandèmia mundial

L'empresa de Garcia va ajudar de forma “altruista” el Govern

Resposta del ministre Gallardo a la pregunta parlamentària de Montaner

L'empresa de Garcia va ajudar de forma “altruista” el GovernFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa A2 Security, propietat del destacat membre del partit liberal Toti Garcia, va col·laborar de forma “altruista” amb el Govern durant la crisi sanitària provocada per la Covid-19 i no ha percebut cap retribució per les operacions de compra de material sanitari per frenar el coronavirus. Així respon el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, a la pregunta parlamentària de la consellera general de terceravia Carine Montaner, relativa a si l’empresa de Toti Garcia ha participat en les operacions de compra del material sanitari.

La pregunta parlamentària, de la qual es va publicar ahir la resposta al Butlletí del Consell General, també demanava si l’administració general va signar un contracte amb l’empresa A2 Security i, en el cas que fos així, instava el Govern a precisar per quins serveis prestats i per quin import.

A la resposta, Gallardo asse­nyala que l’empresa de Garcia tenia un contracte de prova de sis mesos i que l’import pels serveis prestats va ascendir a 25.000 euros, IGI inclòs.

El Govern afegeix a la resposta parlamentària que les tasques d’A2 Security eren intermediació amb empreses o inversors amb l’objectiu de materialitzar inversió al país; coordinació i organització de les reunions amb les empreses o inversors que A2 Security té en la seva cartera de contactes, així com nous clients que vagi incorporant, i suport i assistència al ministre de Presidència, Economia i Empresa a les reunions en matèria d’inversió estrangera coordinades per A2 Security.

tracking