Retrobat fora d'Andorra l'home que buscava la policia

Els agents han suspès la recerca després que ell mateix hagi avisat que havia marxat voluntàriament

Operatiu de recerca d'un home desaparegut

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia ha suspès la recerca de l'home que es buscava des del cap de setmana perquè ell mateix ha comunicat que ha marxat voluntàriament i ha demanat que deixint de buscar-lo. El cos de seguretat ha informat que la persona desapareguda està fora del Principat, es troba bé i que es tracta d'un tema personal.

Alerta d'un familiar

El cos de policia i bombers van activar un dispositiu durant la jornada d’ahir per l'home que es trobava desaparegut des del cap de setmana. Segons van informar, els agents havien engegat un operatiu de recerca per trobar-lo després que un familiar donés l’alerta de desaparició diumenge passat al despatx de l’Obac afirmant que trobava a faltar aquesta persona des de feia hores. Tanmateix, des del servei d’ordre no van poder especificar l’edat del desaparegut, però van afirmar que no es tracta d’una persona d’edat avançada.

El requeriment del familiar va fer que la policia activés una ordre de recerca a totes les patrulles del cos arreu del territori. I van notificar que malgrat que durant la nit és més complicat realitzar la recerca, els agents de carrer segueixen amb els treballs per localitzar la persona desapareguda.

Per la seva banda, des del cos de bombers van notificar que durant la jornada d’ahir van estar col·laborant amb els agents de policia per trobar l’home desaparegut. Així, van indicar que l’equip de rescat de muntanya va estar operatiu amb tres oficials i l’helicòpter, tot i que van manifestar que al final de la jornada encara no l’havien trobat i continuarien la recerca l’endemà.

A primera hora de la tarda l’helicòpter del servei de rescat va estar cercant l’home pels recs de l’Obac i el Solà d’Andorra la Vella, així com per les zones muntanyoses i boscoses de tot el país. Els treballs de recerca es reprendran avui a primera hora si no es troba la persona abans.

tracking