Ingressada a l'hospital una padrina positiva en Covid-19

Té símptomes lleus però es manté en observació en ser població de risc

Ingressada a l'hospital una padrina positiva en Covid-19Fernando Galindo

Creat:

Actualitzat:

L’hospital Nostra Senyora de Meritxell té ingressada una padrina a planta en ser positiu en coronavirus. La dona, tot i que presenta una simptomatologia lleu, es manté hospitalitzada en observació com a mesura de prevenció en tenir una edat avançada. Segons va informar ahir el ministeri de Salut en l’actualització de casos de Covid-19, la pacient és una de les persones que van ser diagnosticades el cap de setmana.

És la tercera pacient a ingressar des que es va detectar el primer rebrot del virus, a mitjan mes passat. Els dos anteriors malalts ja han rebut l’alta i també van estar ingressats en una habitació de planta. L’última persona hospitalitzada a la unitat de cures intensives (UCI) es va registrar a final de mes de maig.

Salut també va informar ahir de dos casos nous, que eren contactes de persones que havien donat positiu i que es trobaven en aïllament per aquest motiu. D’aquesta manera, el nombre de persones registrades que han patit la Covid-19 des del març s’eleva a 939 i actualment hi ha 62 malalts amb la infecció, dos menys que les dades registrades en l’actualització de dilluns.

Pel que fa als pacients que ja han superat el coronavirus, la xifra augmenta fins als 825 recuperats, quatre més que el dia anterior. No hi ha hagut noves defuncions pel virus, segons van informar des de l’executiu, fet que manté la xifra en un total de 52 persones.

Fonts del ministeri també van explicar al Diari que el contagi de Canillo es pot considerar que està controlat, ja que hi va haver el correcte aïllament de les persones que havien estat en contacte amb els positius. Salut va confirmar que després de 14 dies confinats no hi ha hagut més casos però que es va tornar a alertar dels efectes d’organitzar altres possibles festes alternatives.

tracking