Els Cachafeiro recorreran la data límit per tancar el Punt

Presentaran un incident de nul·litat d’actuacions contra l’aute de la Batllia

Els Cachafeiro recorreran la data límit per tancar el PuntFernando Galindo

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La representació lletrada de la família Cachafeiro presentarà un incident de nul·litat d’actuacions contra l’aute de la Batllia que obliga els actuals explotadors del Punt de Trobada a abandonar el centre comercial abans del proper 30 de novembre. L’objectiu de la presentació de l’incident de nul·litat d’actuacions és poder allargar el termini per donar per acabat el desnonament dictat per la justícia i entregar els espais que actualment ocupa el Punt de Trobada als propietaris del terreny, la família Mallol. Cal recordar que els Cachafeiro van demanar a la Batllia disset mesos per poder liquidar tot l’estoc acumulat i dos més per abandonar el centre comercial un cop tancat.

La presentació de l’incident de nul·litat d’actuacions la van anunciar divendres al vespre els Cachafeiro en una reunió que van mantenir amb part de l’actual plantilla del Punt de Trobada. Els explotadors del centre comercial van voler tranquil·litzar els seus treballadors, als quals van assegurar que rebran els diners de les indemnitzacions per la finalització dels seus contractes. També els van explicar que començaran el procés de tancament del Punt de Trobada, tot i que van insistir que els tres mesos i vint dies que els ha donat la Batllia per desnonar el centre comercial no són, al seu entendre, suficients per realitzar-ho d’una manera ordenada.

L’aute de la Batllia, a més de marcar el 30 de novembre com a data límit, obliga els Cachafeiro a presentar cada quinze dies un informe de l’estat del desnonament i a continuar pagant el lloguer als Mallol durant els mesos que es mantinguin al Punt de Trobada.

tracking