Quatre ferits lleus en caure un cotxe al riu Montaup amb la conductora èbria

La pilot va marcar 1,81 g/l i va ser detinguda per atemptar contra la seguretat col·lectiva

Quatre ferits lleus en caure un cotxe al riu Montaup amb la conductora èbriaRTVA /Cesc Sanjuan

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir ahir a la matinada una jove conductora després de donar positiu en alcoholèmia en patir un accident al riu Montaup, a la parròquia de Canillo. La pilot, resident al país, va marcar una taxa d’1,81 grams d’alcohol per litre de sang.

Els fets van tenir lloc poc abans de les dues de la matinada quan el vehicle, un Land Cruiser amb matrícula del Principat, va sortir de la via i es va precipitar al riu Montaup donant una volta de campana. A l’interior, incloent-hi la conductora, hi anaven dues dones residents de 20 i 21 anys i dos homes no residents, els dos de 23 anys. Fonts del cos de bombers van explicar al Diari que van ser els mateixos integrants del cotxe que van dirigir-se a peu fins al parc de bombers de Canillo, on van alertar de l’accident. Els quatre van resultar ferits lleus, tot i que les noies van ser traslladades pels bombers a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell per descartar possibles contusions greus. Tot i això, cap de les dues van haver de ser ingressades.

Per la seva banda, la policia va explicar que es va procedir a la detenció de la conductora que ahir al matí va passar a disposició judicial. Des del cos es van informar que la jove s’enfronta a ser castigada per un presumpte delicte contra la seguretat col·lectiva i un presumpte delicte contra la integritat física per lesions per imprudència.

Aquest tipus d’accidents causats pels efectes de l’alcohol no són la primera vegada que passen. De fet, el cos de policia ja van informar que el mes de juliol hi va haver un total de catorze persones que van donar entre 1,21 i els 2 grams d’alcohol per litre de sang i 7 més van ser positius superiors amb valors que passen dels 5 g/l. Es va aconeguir el rècord mundial amb una taxa de 5,14 grams per litre de sang.

En total, el mes passat hi va haver 103 sancions, de les quals 37 superaven la taxa de 0,80 g/l, considerat un delicte. Tres d’aquests detinguts van estar implicats en accidents de danys materials, tot i que cap dels xocs va provocar ferits.

tracking