internacional

Mascareta obligatòria per als visitants de Tolosa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'ambaixadora d'Andorra França, Eva Descàrrega, va fer servir les seves xarxes socials per compartir una informació de la Prefectura d'Occitània i de l'Alta Garona, en què l'autoritat regional francesa conjuntament amb l'Ajuntament de Tolosa de Llenguadoc, van acordar que la mascareta sigui obligatòria per a totes les persones que estiguin als carrers de la ciutat.

La mesura entrarà en vigor a partir de divendres a les set del matí. No obstant això, i tal com va informar la mateixa Prefectura, la mesura no té un abast total, ja que no té una afectació en totes les hores del dia. Concretament, la mesura s'aplicarà des de les 7 del matí fins a les 3 de la matinada, cada dia. A més a més, des de la Prefectura d'Occitània i de l'Alta Garona es va aprofitar per recordar que l'ús de la mascareta també és obligatori en tots els mercats a l'aire lliure i en tota mena de mercats de segona mà de l'Alta Garona.

Cal recordar que la mesura de la mascareta obligatòria ja fa diverses setmanes que el Govern d'Andorra va decidir aplicar-la tant per als residents com per als turistes i que ja s'han aplicat diverses sancions per no dur-la o per un ús inadequat.

tracking