Pandèmia mundial

Ordino gairebé dobla els ingressos el primer semestre

La previsió inicial augurava una xifra de 800.000 euros que s’ha superat gràcies a la construcció

Ordino gairebé dobla els ingressos el primer semestreFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Ordino va augmentar els ingressos previstos a gairebé el doble durant el primer semestre de l’any. Així doncs, de la previsió inicial que augurava una xifra de prop de 800.000 euros es va passar a una liquidació d’1,4 milions, que s’aprovarà en la propera sessió del comú, que està prevista per a aquest migdia a dos quarts de dues.

Sobre aquesta situació, el cònsol major de la parròquia, Josep Àngel Mortés, va afirmar que “és una situació molt positiva, perquè malgrat tot el que hem viscut durant aquest any, la liquidació dels sis primers mesos és molt bona. Hem pogut fer un bon tancament”. En relació amb l’origen d’aquests ingressos, Mortés va recordar que la major part de la recaptació comunal provenen “de la construcció”, i va explicar que “hem tingut la sort que malgrat la Covid-19, no s’han aturat els projectes que hi havia iniciats”. De fet, va exposar que, per contra, ha estat “més aviat al contrari, s’han reforçat i han continuat tirant endavant”.

El cònsol major va atribuir a la “bona tasca que s’ha fet en matèria de salut” en la lluita contra la pandèmia mundial, feta a Andorra, un dels principals factors determinants per tal que “tant els inversors del Principat com els estrangers hagin continuat apostant pel país i per Ordino per tal de tirar endavant els seus projectes”.

Finalment, Mortés va destacar que el superàvit aconseguit pel comú d’Ordino durant els sis primers mesos de l’any, després d’aquests ingressos molt per sobre del previst, s’elevava fins als 2,7 milions d’euros, i que serviria per tal de mantenir les inversions al llarg de la resta de la legislatura, com ja havia anunciat que era la seva voluntat.

tracking