Detenen un home i una dona per saltar-se l'obligació de dormir a la presó

Els arrestos van tenir lloc divendres passat a Escaldes i a la frontera hispanoandorrana

El vehicle de la policia entra a la presó amb l'acusat del crimFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir la setmana passada dotze persones, dues de les quals per haver desobeït una pena d’arrest nocturn ferma que els obligava a dormir al centre penitenciari de la Comella. Tots dos van ser controlats divendres de la setmana passada amb unes hores de diferència. El primer, un home de 29 anys, pels volts de les deu del matí a la parròquia d’Escaldes-Engordany. A les 21.30 hores s’arrestava una dona de 28 anys pel mateix motiu a la frontera del riu Runer. A tots dos se’ls imputa un presumpte delicte contra l’administració de justícia. Una tercera persona va ser detinguda durant la setmana (dijous passat, concretament) per una presumpta infracció contra la funció pública en haver desobeït una ordre d’expulsió administrativa del Principat que té una durada de tres anys. El control es va produir al Pas de la Casa i l’infractor és un home no resident de 35 anys.

D’altra banda, el cos d’ordre va materialitzar vuit detencions per delictes contra la seguretat en el trànsit. La taxa d’alcoholèmia més elevada la va donar un conductor de 63 anys després de patir un accident que va ocasionar danys materials: 2,66 grams per litre de sang. També va ser controlat després de patir un sinistre amb danys materials un home de 45 anys, que va donar positiu amb una taxa de 2,47. La resta de detencions es van produir després de parades rutinàries. D’altra banda, el positiu d’un altre dels conductors controlats, un jove de 23 anys, va ser d’estupefaents. No va superar el control de tòxics salivar que li van fer i, a més, se li van comissar 3,1 grams de marihuana.

Finalment, la dotzena persona detinguda va ser un home no resident de 29 anys que va ser enxampat diumenge al matí a la frontera del riu Runer quan accedia al país en un cotxe particular amb una petita quantitat de droga. El control policíac va descobrir que duia a sobre 0,4 grams d’heroïna i se’l va arrestar per la comissió d’un presumpte delicte contra la salut pública.

tracking