Detingut i posat en llibertat un home per una violació

La batlle instructora manté els càrrecs mentre no es tanqui la investigació

Detingut i posat en llibertat un home per una violacióARXIU

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir ahir un home com a autor d’una presumpta violació a una dona, segons van informar des del cos. Els fets que van comportar l’arrest de l’home van tenir lloc a localitat d’Encamp diumenge passat. El detingut va declarar ahir davant el batlle instructor, que va decidir posar-lo en llibertat i no dictar el seu ingrés de manera provisional al centre penitenciari de la Comella.

El batlle, tot i decidir deixar-lo en llibertat i no dictar cap mesura preventiva, no l’ha ingressat a presó malgrat mantenir els càr­recs de la presumpta violació a la dona denunciant perquè hi ha versions contradictòries sobre el que va succeir diumenge de la setmana passada a Encamp.

L’home va argumentar davant del jutge d’instrucció que la relació sexual amb la dona va ser consentida per les dues parts. Per la seva banda, la presumpta víctima va afirmar davant la policia que va ser forçada i manté l’acusació de violació envers l’home.

Segons ha pogut saber el Diari i malgrat la posada en llibertat del presumpte autor de la violació a la dona, el cas es manté obert amb noves diligències per intentar esclarir què va succeir i si realment hi va haver una violació o no. Les conclusions a les quals arribi la investigació determinaran quina acusació s’ha de fer contra la persona detinguda i després posada en llibertat. Segons el que es descobreixi es podria dictar presó provisional contra la persona acusada d’aquesta presumpta violació a Encamp.

tracking