Treball

Neguit entre empleats del Punt per no saber res de Pyrénées

Asseguren que tenen incertesa sobre si es mantindran els llocs de treball

Neguit entre empleats del Punt per no saber res de PyrénéesFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Treballadors del Punt de Trobada asseguren estar “inquiets i amb angoixa” pel futur dels seus llocs de treball, tenint en compte que el centre comercial patirà un canvi de direcció a final de novembre. En un escrit enviat a la premsa asseguren que “regna un silenci total” i que hi haurà famílies senceres que es quedaran sense treball, en un país “en què el nivell de vida és molt elevat” i on també “les ajudes de les administracions són limitades”.

L’escrit, signat per part dels representants dels treballadors, exposa que el Grup Pyrénées havia fet ressò que es posaria un punt d’atenció per als empleats, del qual només han posat a disposició un correu electrònic. També que es comprometien a mantenir els llocs de treball. Asseguren que “ara la truita es gira” i es pregunten si han de ser els treballadors del Punt els que “ens interessem per Pyrénées”. Expressen que estan decebuts, que les promeses “no s’ajusten a la realitat” i que molts d’ells superen la franja dels 50 anys i que tindran moltes dificultats per trobar feina. A més, critiquen que cap persona que ocupa un càrrec públic al Principat, tant en l’àmbit polític com social, s’ha dirigit als treballadors per interessar- se “pel nostre futur laboral”.

Cal tenir en compte que els signants del comunicat són persones afins als actuals gestors de la gran superfície, els Cachafeiro, i que, de fet, una part important de la plantilla no s’identifica amb els representants oficials perquè considera que tenen lligams d’amistat i fins i tot familiars amb els actuals propietaris de l’edifici. A més, van dir al Diari que reben “pressions” durant la jornada.

tracking