Pandèmia mundial

Ús obligatori de la mascareta als remuntadors a Grandvalira

Ús obligatori de la mascareta als remuntadors a GrandvaliraFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Grandvalira va presentar ahir un extens protocol per adaptar-se a la situació sanitària actual que inclou l’obligatorietat de la mascareta per als majors de sis anys als remuntadors, zones d’espera i embarcaments d’instal·lacions mecàniques, així com en espais tancats, edificis i zones comunes com restaurants, escoles, botigues i taquilles. També es podrà utilitzar un tapacoll tipus Buff que estigui homologat. L’únic moment en què no serà obligatori cobrir-se la cara serà durant el moment del descens per les pistes, tot i que sí que es recomana fer-ho.

A més, l’estació va exposar que, com ja va avançar el Diari en l’edició del diumenge, es preveu l’obertura del cent per cent de les pistes, tant a Ordino Arcalís com a Grandvalira, entre altres. En aquest sentit, no es preveu una limitació d’aforament a l’estació per a la pràctica de l’esquí i surf de neu, però s’instauraran mesures de distanciament social en els punts més crítics. Tampoc hi haurà limitacions d’aforament als remuntadors, seguint les recomanacions de Domaines Skiables de France, amb el qual estan associades totes les estacions del país. Sí que hi haurà aforaments a espais com els restaurants, així com escoles d’esquí i surf de neu. A més, es reforçarà el servei de neteja i els telecabines es tractaran amb un sistema fotocatalític que elimina virus i bacteris amb un efecte de llarga durada.

Una altra de les mesures que ha previst Grandvalira Resorts és oferir als seus clients una assegurança per dia a un preu assequible que cobreix les despeses de l’esquiador en cas de ser detectat positiu de Covid-19. Segons van apuntar des del domini, la mesura respon als neguits dels clients, que han donat la seva opinió mitjançant una enquesta en línia que ha dut a terme Grandvalira. A més, han posat en marxa una política de cancel·lació més flexible que permet anul·lar reserves amb 24 hores d’antelació de manera gratuïta.

tracking