Comerç

El Punt de Trobada tanca el 30 de novembre

La família Cachafeiro anuncia el final de l'activitat comercial i el desallotjament de l'edifici

Punt de trobadaArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centre comercial E.Leclerc Punt de Trobada tanca les portes el 30 de novembre. La família Cachafeiro, gestors del supermercat, han comunicat als treballadors en una reunió aquesta nitla data del final de l'activitat empresarial al centre que arriba en compliment de la sentència judicial definitiva per acabar amb el litigi que mantenien amb la propietat.

Els gestors expliquen en un comunicat que comença el període de liquidació final del centre comercial que va obrir al públic l'1 d'agost del 1990 per desallotjar l'edifici a finals de novembre, en no haver estat possible aconseguir la pròrroga fins el 28 de febrer del 2021 que havien sol·licitat als òrgans judicials. La família Cachafeiro remarca que s'havia demanat més temps per cessar l'activitat empresarial "per poder fer una liquidació i desallotjaments ordenats i viables" i per evitar que els 350 treballadors que integren la plantilla es quedessin sense feina a les portes de Nadal i que el centre "situat a l'entrada del país no quedés tancat i fosc" durant les festes nadalenques i de Reis.

Els gestors del Punt de Trobada destaquen que tampoc han pogut arribar a un acord amb la propietat de l'edifici, la família Mallol, i amb el nou explotador del centre, Pyrénées, perquè afirmen que "volien supeditar la pròrroga a unes condicions que no es podien acceptar" i esmenten que entre d'altres els demanaven presentar "una elevada fiança totalment capriciosa i injustificable".

La família Cachafeiro ha recalcat en la reunió amb els empleats que tots cobraran els salaris i les indemnitzacions que els hi corresponen per la finalització dels contractes i que tots els proveïdors tenen garantits els pagaments pendents. La societat gestora del centre comercial lauredià agraeix el suport rebut durant el procés judicial que han mantingut durant anys amb menció especial per a la plantilla, insistint que han lluitat amb ells "fins a l'últim moment" per mantenir el centre obert. I recorden que la conjuntura actual és particularment difícil per la situació provocada per la pandèmia de la Covid-19.

tracking