Treball

El Servei d'Ocupació inicia la selecció de temporers per a les estacions

Treball busca personal per a atenció al client, agents d'explotació, restauració, aparcaments, i neteja, entre altres

Ofertes de feina per a la temporada d'hivern
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Servei d'Ocupació ha iniciat la selecció de temporers per a les estacions d'esquí segons ha fet saber el departament de Treball a través d'un vídeo. Treball busca personal per a les seccions d'atenció al client, caixes i botigues, agents d'explotació, personal de guarderia de l'escola d'esquí, restauració, cuina i sala, aparcaments, neteja, professionals especialitzats com pisters, monitors, conductors de màquines trepitjaneus o remuntadors.

L'horari serà de les 8 a les 17.30 hores amb jornada de 40 hores setmanals on es treballarà caps de setmana i festius i es tind`ra 1 o 2 dies de descans setmanals. El contracte és de temporada a partir del desembre, tot i que no en el vídeo no s'especifica el rang de salaris, i se cerquen treballadors també únicament pels caps de setmana o festius. Les persones seleccionades també tindran transport gratuït des d'Andorra la Vella fins a les pistes.

A les ofertes hi poden optar andorrans, residents o estrangers amb autorització de treball fronterer. Les inscripcions es poden fer a través del correu electrònic servei.ocupacio@govern.ad o al telèfon 885 888.

Ocupació registra una xifra rècord de 1.251 aturats durant el mes d'abril

tracking