Pandèmia mundial

La UHA preveu superar el 90% d'ocupació pel pont del Pilar

Pujol es mostra preocupat per la imatge i la incomoditat que suposen les noves mesures

La UHA preveu superar el 90 per cent d'ocupació pel pont del PilarFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La Unió Hotelera d’Andorra preveu una ocupació superior al 90 per cent durant aquest cap de setmana. Així ho va indicar ahir al Diari el director de la UHA, Jordi Pujol, que destacava que esperen que avui se situï al 85% mentre que dissabte i diumenge s’elevi entre el 93 i el 95 per cent. “Algun hotel de la Massana i Ordino estarà al 100% durant els tres dies”, apuntava. Amb tot, cal recordar que a hores d’ara l’entitat estima que només hi ha uns 58 hotels oberts després del tancament de dos fins que no arribi la temporada d’hivern.

Així mateix, apuntava que “sabem que alguns hotels faran el pont i després optaran per obrir només els caps de setmana”, ja que, tal com va subratllar el director de la Unió Hotelera, “és l’únic pont que tindrem fins que no arribi el desembre” i la temporada d’hivern. El pont del Pilar acostuma a ser una data en la qual hi ha molta afluència de visitants al país, la més important de la tardor, i l’afluència de turistes als hotels es valora de manera molt positiva per part del sector: “Estem amb ocupacions que pensem que són molt altes.”

Tot i això, Pujol es va mostrar sorprès per les noves mesures restrictives i va valorar que “la imatge que donarem aquest cap de setmana serà complicada, però és necessari per poder arribar el millor possible [quant a la incidència del coronavirus] a la temporada d’hivern”. Així mateix, va considerar que la decisió pot suposar “incomoditat als que puguin venir si els ve de gust prendre un cafè o una cervesa a la tarda o a mig matí” perquè no hi ha la possibilitat de seure.

tracking