centre penitenciari

Bona sintonia entre la direcció de la Comella i els treballadors

Valoren el diàleg que s’ha instaurat i la transparència en les decisions

Bona sintonia entre la direcció de la Comella i els treballadorsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El relleu de Miquel Àngel Garcia en lloc de Francesc Tarroch al capdavant de la presó de la Comella ha propiciat un nou clima d’entesa entre la direcció i els agents penitenciaris. Així ho van confirmar des del sindicat dels treballadors. “De moment hi ha un bon feedback”, explicava el portaveu del sindicat, David Bernaus, que va afegir que “el que puc dir és que, de moment, van en la línia que ens van dir que anirien”, destacant que actualment hi havia molt més diàleg entre els treballadors i la direcció.

En relació a la implementació dels procediments de l’informe dels tècnics francesos, i que segons els agents penitenciaris en alguns casos duplicaven o fins i tot triplicaven la feina, Bernaus va dir que “s’està treballant per tal de simplificar procediments. La direcció ens ha manifestat la voluntat de fer-ho i en alguns casos concrets ja està en marxa. Van en la direcció que nosaltres creiem que és la millor perquè puguem desenvolupar la feina”.

D’altra banda, el portaveu dels penitenciaris va comentar que “sabem que no ho tenen fàcil amb la situació que s’han trobat (per la pandèmia de la Covid-19) i som conscients que a vegades s’han de prendre decisions o fer canvis que no agraden a tothom” i va afegir que “sabem que fer grans demandes amb la situació que estem no és viable ni econòmicament ni a nivell de feina. Sabem que tenen feina i els hem de deixar treballar i col·laborar amb el que puguem”. Finalment, Bernaus va destacar “la transparència que hi ha hagut des del primer moment, tant per abordar els problemes com per tal de poder plantejar solucions”.

tracking