Solidaritat

Andbank se suma al Dia mundial Contra el Càncer de Mama

L'entitat posarà a la venda una polsera solidària i destinarà la recaptació a la Fundació FERO

Andbank se suma al Dia mundial Contra el Càncer de MamaAndbank

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andbank aportarà el seu gra de sorra al Dia Mundial Contra el Càncer de Mama del proper dilluns 19 amb la venda d'unes polseres solidàries en col·laboració amb la marca de joies establerta al país Shiori. El complement que es posarà a la venda està fabricat amb un cordó de coto cerat, acer antial·lèrgic i amb un quars rosa, que simoblitza la pau i l'energia de l'amor. Es podrà adquirir a partir de divendres a totes les oficines de l'entitat bancària, així com a la botiga online de Shiori i als locals Dermandtek a un preu de 15 euros.

Els beneficis obtinguts amb la venda de les polseres es destinaran íntegrament a la Fundació FERO, una entitat privada que té com a objectiu contribuir al desenvolupament de la investigació oncològica i amb la qual Andbank hi col·labora activament des de fa uns anys.

L'objectiu de la celebració del proper dilluns és crear consciència i sensibilitzar a tothom per dur a terme una deteció precoç i promoure que cada cop més les dones puguin accedir a controls, diagnòstics i tractaments efectius. Per la seva part, Andbank segueix la línia del seu pla de responsabilitat social corporativa que centra els seus esforços en ajudar en la investigació i afavorir les accions de lluita contra el càncer.

tracking