Gastronomia
Catorze restaurants participen des de demà a la Massana Fogons
Els comensals que facin una despesa superior als 30 euros en menús de la jornada gastronòmica podran gaudir d'un val de descompte de cinc euros en altres establiments
El comú de la Massana i els restaurants de la parròquia han organitzat les 13es Jornades de cuina de tardor, més coneguda com la Massana Fogons, que s'iniciaran demà dia 15 fins al 31 d'octubre. Catorze establiments participaran en l'esdeveniment, amb totes les mesures de seguretat sanitàries, i els comensals, que no podran ser més de cinc per taula, hauran de fer reserva prèvia. "Tot i la incertesa del context actual vam decidir continuar promocionant el sector de la restauració en un moment que ho necessita més que mai. Ara bé, remarquem que els establiments de la parròquia compleixen totes les mesures de seguretat sanitària i també recordem la conveniència de fer la reserva prèvia, d'un màxim de cinc comensals", ha assegurat el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep MariaGarrallà.
Els restaurants que hi participen són Borda Raubert,Tequilandomexicà-fusió, Hostal Palanques, el Racó dels Amics,AngeloPizzeria Restaurant,Malandra, la Borda de l'Avi, laMinjadoradelSinquede, la Bordeta del Poble, Surf Pizza, Molí dels Fanals,Carroi-AbbaXalet Suites Hotel, BordaEularii Borda Vella CasaPalés. Els plats protagonistes seran els de bolets,carbassa, codony i altres hortalisses de la tardor i els preus dels menús oscil·len entre els 13 i els 30 euros, tot i que enguany hi ha la possibilitat d'agafar només un plat a partir de 5,95 euros.
Una de les novetats d'aquesta edició és que per una despesa superior als 30 euros enmenúsde la Massana Fogons, el comú lliurarà un val de compra de cinc euros, que es podrà recollir a l'Oficina de Turisme i bescanviar fins al 31 de desembre als establiments de restauració de la parròquia adherits a la campanya.