Desmantellada una xarxa de fabricació de permisos de conduir d'Andorra

Una investigació de quatre anys a Perpinyà permet identificar cinc persones que venia els carnets a un preu d'entre 400 i 1.500 euros

Desmantellada una xarxa de fabricació de permisos de conduir d'AndorraDIDPAF Perpinyà

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Direcció Interdepartamental de la Policia a les Fronteres de Perpinyà (DIDPAF) ha culminat aquesta setmana el desmantellament d'una xarxa de fabricació de permisos de conduir internacionals andorrans falsos a Perpinyà. Les autoritats van iniciar la investigació fa quatre anys, quan es va identificar i localitzar el presumpte falsificador. El febrer del 2018 va ser detingut i posteriorment es va trobar el material necessari i equipament informàtic per fer els permisos. L'home hauria reconegut que ha venut a almenys d'una trentena de persones permisos, que tenien un preu d'entre 400 i 1.500 euros. A més, hauria venut permisos de treball i de residència al Principat. L'acusat, que després d'un mesos detingut ha estat posat en llibertat provisional, s'enfronta a una pena màxima de set anys de presó i 100.000 euros de multa.

Durant la investigació feta el 2018, es van arrestar quatre intermediaris més de diferents regions de França, que rebien comissions d'entre 500 i 1.500 euros. Tots ells també seran jutjats. A més, s'hauria identificat una vintena de persones beneficiàries d'aquests permisos, principalment gent a qui se li havia retirat el carnet o directament no s'havien examinat mai. Aquests també hauran d'acudir al tribunal.

tracking