La nova convocatòria de les POB per a candidats lliures s'obrirà el dia 22

El ministeri també oferirà la beca Collège d'Europe per al curs 2021-2022

Els candidats lliures a les POB volen les mateixes condicionsArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministeri d'Educació i Ensenyament Superior ha obert la segona convocatòria anual de la Prova Oficial de Batxillerat (POB) per als candidats lliures. La inscripció es podrà fer entre el 22 d'octubre i el 2 de novembre, ambdós dies inclosos, al servei de Tràmits de Govern. Elsexàmenstindran lloc entre el 9 i el 13 de novembre i s'avisarà a cada candidat per correu electrònic. Els resultats amb la qualificació d'apte, no apte o en procés es podran consultar al web d'Educació el dia 19 de novembre a les 15 hores.

El ministeri també ha obert la convocatòria per accedir a la becaCollèged'Europe2021-2022. Les sol·licituds es podran enviar a partir de l'endemà de la seva publicació al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) i fins al 13 de gener del 2021. La beca compta amb una dotació econòmica de 25.000 euros que comprèn matrícula, allotjament i manutenció.

El consell de ministres també ha aprovat la licitació per a l'adquisició de material de dotació informàtica per equipar diverses escoles. L'objectiu és seguir promovent que les aules informàtiques estiguin integrades dins de les mateixes classes.

tracking