L'Estadi Nacional tindrà una sala de control

El Govern ha licitat els treballs marcats per la UEFA i les empreses interessades poden presentar les ofertes fins al 18 de novembre

Estadi NacionalArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha aprovat la licitació de les obres per a la construcció d'una sala de control a l'Estadi Nacional, segons ha fet saber aquesta tarda la ministra SílviaCalvódurant la roda de premsa posterior al consell de ministres. Els treballs, que tenen una durada prevista de dos mesos, són una demanda que la UEFA fa a totes les federacions dels països per tal que els membres de seguretat de l'estadi puguin tenir una visió perifèrica de tot el recinte. Les obres es basen en la construcció d'un tancament exterior, que es dividirà en tres espais: la sala de control, una sala de reunions i un despatx i la voluntat és que aquestes noves instal·lacions se situïn a sobre dels actuals vestidors de rugbi. Les empreses interessades poden presentar les ofertesfins al18 de novembre.

El consell de ministres també ha aprovat la renovació de la comissió jurídica esportiva (CJE). L'òrgan està integrat per tres membres i un secretari, tots ells escollits pel Govern, amb experiència acreditada en matèria esportiva. AntoniRoviratornarà a presidir la comissió, mentre que Ramon Tena i EduardVergaraactuaran com a vocals i Meritxell Rabadà com a secretària.LaCJEactua amb total independència del Govern i decideix en darrera instància administrativa sobre les qüestions en matèria esportiva de la seva competència.

tracking