Pandèmia mundial

Cinquena defunció per coronavirus a la Seu

La taxa de reproducció se situa en 1,47, davant de l'1,56 d'ahir

La Seu comptabilitza la quarta víctima per la Covid-19 mentre redueix l'índex de risc de brot

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La Seu suma la cinquena mort d'una contagiat per la Covid-19 en la segona onada de la pandèmia, segons ha informat l'ajuntament del recull de dades de les últimes 24 hores. La quarta defunció s'havia registrat ahir a la Fundació Sant Hospital on es mantenen dues persones ingressades pel virus.

La capital alturgellenca acumula el tercer òbit des de dimecres d'una persona afectada per coronavirus i el cinquè en el global des d'agost. La quarta víctima del virus va ser un home que es trobava ingressat a la planta Covid del centre hospitalari que va morir ahir al matí.

La població catalana té a hores d’ara un total de quaranta-sis positius actius, cinc més que dissabte i hi ha 256 persones aïllades al seu domicili per ser contacte de positiu o bé perquè estan esperant el resultat del PCR, 33 dels quals s'hi han afegit en les últimes 24 hores. L'evolució de la taxa de reproducció del virus a l'Alt Urgell queda avui en 1,47 i continua la tendència a la baixa dels darrers dies, ja que ahir diumenge l'indicador estava en 1,56 i dissabte era d'1,68. L’índex de risc de brot però augmenta i passa del 587 a 613, segons la informació de l'ajuntament.

tracking